Роналду награда у Португалији: Увек верујем да сам најбољи

Нападач мадридског Реала Кристијано Роналдо девети пут је изабран за најбољег португалског фудбалера.

Логично, Роналдо је најбољи у Португалији за 2017. годину у којој је са Реалом одбранио трофеј Лиге шампиона, освојио Примеру, Суперкуп Шпаније и Европе и добио Златну лопту намењену најбољем фудбалеру света.

Добио је награду у конкуренцији земљака Бернарда Силве из Мачестер Ситија и голмана лисабонског Спортинга Руија Патрисија.

Роналдо је, у свом стилу, одбрусио критичарима и поручио им да тренутно нема премца у свету фудбала.

"Захвалан сам на награди која припада свим мојим саиграчима. Прошла године је била фантастична и незаборавна, како колективно, тако и индивидуално. Освојио сам и пету Златну лопту, као и добио четврто дете. То је још један рекорд, три детета за исто толико месеци. Увек верујем да сам најбољи, без обзира шта многи причају, ја говорим на терену", рекао је Роналдо на свечаности у Лисабону.

Роналдо је у прошлој сезони постигао 42 гола на 46 утакмица, а у овој је већ на коти 37 и на добром путу да је надмаши.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи