Монтела: Срећан сам у Севиљи, али ако Италија позове...

Тренер Севиље Вићенцо Монтела изјавио је да је срећан у Севиљи, са којом је прошле недеље елиминисао Манчестер Јунајтед и пласирао се у четвртфинале Лиге шампиона, али да не гарантује да ће остати у шпанском клубу уколико стигне позив из репрезентације Италије.

Италија се први пут после 60 године није пласирала на Светско првенство, након одласка Ђанпаола Вентуре рукводство Савеза је кренуло у потрагу за новим селектором, а међу кандидатима је и Монтела.

"Срећан сам у Севиљи са којом имам уговор још годину дана. Не бих прешао у Јувентус јер Алегри ради одличан посао у клубу, али уколико би стигао позав из репрезентације Италије, не знам шта бих одлучио", изјавио је Монтела за италијански РАИ.

Монтела је у Севиљу стигао крајем децембра, након отказа у Милану, а већ после неколико месеци је направио огроман усмех пласманом међу осам најбољих екипа у Лиги шампиона, док у првенству Шпаније заузима шесто место.

Претходно је тренирао Сампдорију, Фиорентину, Катанију и Рому.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво