Бен: Почео сам са головима, да наставим тако до титуле

Фудбалер Црвене звезде Мохамед Ел Фарду Бен каже да му много значи гол у победи над Мачвом, посебно што се вратио на терен после повреде, и да очекује да ће наставити у том ритму у наредним мечевима.

Црвено-бели су се реванширали Мачви за елиминацију у четвртфиналу Купа Србије головима Луке Аџића и другим поготком у низу зимског појачања Звезде из Олимпијакоса.

"Много значи, како мени тако и екипи што сам се вратио још јачи, напорно сам радио како би то било тако. Драго ми је што сам почео да постижем голове, надам се да ћу наставити још боље. Очекују нас изузетно важне утакмице, следи и плеј-оф тако да ће сваки погодак бити много важан, а знам да ћемо сви заједно дати све од себе да их буде што више", рекао је Бен за клупски сајт.

Велике заслуге за гол репрезентативца Коморских острва иду на рачун асистента Александра Пешића, додаје Бен.

"Фантастично ме је пронашао на другој стативи. Видели смо у првом полувремену да фудбалери Мачве не чувају код прекида тај део гола и искористили то. Мислим да је после другог поготка утакмица дефинитивно била решена, могли смо растерећено да је приведемо крају".

Бен је похвалио игру читавог тима на тешком терену у Шапцу.

"Знали смо да неће бити лако, имали смо прилику да се уверимо како Мачва игра на домаћем терену само неколико дана раније. Тада нисам био у екипи, али сам добио доста корисних савета од саиграча. Било је жестоке борбе, али смо одлично одговорили и на терену показали карактер. Цела екипа је одиграла сјајно и освојили смо изузетно битна три бода".

Додао је да ће црвено-белима много значити пауза због репрезентација и да ће касније свежи наставити борбу за титулу у којој имају предност од 12 бодова у односу на Партизан.

"Знам шта нас чека, доста разговарам са саиграчцима, навикао сам се на све услове у Србији и сада смо сви фокусирани само да у мају донесемо радост својим навијачима освајањем шампионске титуле", закључио је Бен.

Фудбалери Црвене звезде први меч после паузе одиграће у Лучанима против Младости 31. марта.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво