Реновирање у Мадриду, Реал се договорио са Левандовским

Мадридски Реал спрема реконструкцију екипе. И има велике планове. Према писању медија у Шпанији, Реал је кренуо по прву мету - Роберта Левандовског.

Наводно, Пољак и Реал су се договорили око услова, а уколико Бајерн пристане, Левандовски ће потписати двогодишњи уговор.

А то је, чини се, највећа потешкоћа у читавој причи - наговорити Баварце да пусте једног од најбољих играча. Бајерну новац није преко потребан и нема разлога да пусти Левандовског.

Ипак, још се не зна да ли ће на клупи Бајерна и после лета остати Јуп Хајнкес, и да ли он (или будући тренер Бајерна) сматра да је Пољак неопходан за шампиона Немачке.

Реал размишља и о Харију Кејну, али нису оптимисти, пошто први човек Тотенхема Данијел Леви упорно одбија да седне за сто и преговара о трансферу.

Реал иза себе има лошу сезону, пошто нису конкурентни Барселони у шампионској трци. Лига шампиона може "извући мрље", јер је Реал избацио ПСЖ, а у четвртфиналу се састаје са Јувентусом.

Флорентино Перез зато за наредну сезону има огромне планове, а крајњи циљ је довођење Нејмара из ПСЖ-а. 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи