Милан преживео трилер, Беневенто игра као уклета екипа

Милан је водио, губио, на крају ипак победио (па и промашио пенал). Фиорентина савладала Торино у мечу са три ситуације које су захтевале ВАР асистенцију. Аталанта убедљива против Вероне. Рутинска победе Роме. Беневенто водио до 90. минута, а опет је изгубио.

Ђенаро Гатусо јесте тргао екипу Милана – можда би претерано било рећи да ју је препородио - али росонери коначно играју конкурентан фудбал у Серији А, у складу са великим улагањима, у крајњој линији.

Међутим, мало је фалило да Кјево прекине низ квалитетних партија Милана. Хакан Чалханоглу је постигао гол у десетом минуту, али је онда уследио период можда и најлошијег фудбала Милана овог пролећа. За само шездесетак секунди Милан је примио два гола, а стрелци су били Степински и Инглесе.

Кутроне је у наставку успео да донесе изједначење, да би Андре Силва поставио коначних 3:2 (слично као у мечу са екипом Ђеное недавно).

Иван Радовановић, некадашњи фудбалер Партизана, и Ненад Томовић, некадашњи фудбалер Црвене звезде, били су свих 90 минута на терену у дресу Кјева.

Ова победа оставља Милан у борби за пласман у Лигу шампиона, што је био и примарни циљ уочи старта сезоне.

Аталанта је са чак 5:0, уз хет-трик Јосипа Иличића, савладала Верону. Јагош Вуковић је играо читав меч за тим Вероне.

Рома је победила Кротоне са 2:0, уз голове Ел Шаравија и Најнголана.

Фиорентина је победила Торино у гостима (2:1), уз чак три ситуације које су захтевале ВАР асистенцију.

Беневенто је водио са 1:0 против Каљарија све до 90 минута, али је екипа са Сардиније ипак успела да победи (2:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи