Мухамед Салах – рапсодија у црвеном

Египћанин Мухамед Салах постигао је четири поготка у победи Ливерпула над Вотфордом од 5:0, у утакмици 31. кола Премијер лиге.

Ливерпул се на "Енфилду" играо са Вотфордом, а сву славу украо је Мухамед Салах – четвороструки стрелац на утакмици.

Већ после првих 45 минута "црвени" су водили са 2:0, а Египћанин је био стрелац оба гола.

Роберто Фирмино је у 50. минуту повисио на 3:0, на асистенцију Салаха, а Египћанин је до краја меча постигао још два поготка, у 77. и 85. минуту.

Салах је тако стигао до 28. поготка у Премијер лиги и усамљен је на челу листе стрелаца са четири поготка више у односу  на Харија Кејна.

Ливерпул је истовремено претекао екипу Тотенхема на трећем месту на табели Премијер лиге. "Црвени" сада имају два бода мање од Јунајтеда и два више од "певаца", који истина имају по меч мање. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи