Јовић стрелац, Костић асистент

Ајнтрахт савладао екипу Мајнца са 3:0, у утакмици 27. кола Бундеслиге, а стрелац другог гола био је Лука Јовић. Хамбургер на свом терену поражен од Херте 2:1, а Филип Костић је био асистент код јединог гола свог тима.

Фудбалери Ајнтрахта попели су се на четврто место на табели Бундеслиге, пошто су у Франкфурту савладали екипу Мајнца са 3:0.

Стрелци за домаћу екипу били су Боатенг, Јовић и Ребић.

Хамбургер је на свом терену поражен од Херте са 2:1, иако су домаћи повели у 25. минуту голом Сантоса. Асистент је био српски репрезентативац Филип Костић.

Гости су до преокрета и три бода стигли у другом делу головима Лазара и Калуа. 

Вердер је као гост савладао екипу Аугсбурга са 3:1, док су Борусија и Хофенхајм у Менхенгладбаху играли нерешено 3:3.

У последњем мечу дана Шалке је као гост савладао екипу Волфсбурга са 1:0, а аутогол је постигао Робин Ноке у 86. минуту сусрета.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво