Арсенал и у Лондону славио против Милана

Арсенал – Милан 3:1 (1:1). Фудбалери Арсенала пласирали су се у четвртфинале Лиге Европе пошто су пред својим навијачима у Лондону славили против Милана са 3:1. Два гола за „тобџије“ постигао је Велбек а један Џака, док је једини погодак за „росонере“ постигао Чалханоглу. Енглески тим је и у првој утакмици, у Милану, победио са 2:0.

Након победе од 2:0 на "Сан Сиру", Арсенал је и на "Емирејтсу" савладао Милан и потврдио пласман у четвртфинале Лиге Европе.

"Росонери" су одлично отворили меч фантастичним голом Хакана Џалханолуа у 35. минуту и дали себи наду да могу до победе у Лондону.

Само два минута касније судија Ериксон досуђује сумљив једанестерац над Велбеком који са беле тачке изједначује на 1:1.

Гранит Џака у 71. минуту уз велику помоћ Ђанлуиђија Донаруме, и Велбек у 86. минуту само су ставили тачку на већ решен двомеч.

То меча у Лондону:

22.54 - Крај меча, победа Арсенала над Миланом 3:1. "Тобџије" су у четвртфиналу Лиге Европе!

22.48 - ГОООЛ! Дани Велбек у 86. минуту ставља тачку на ову утакмицу, Арсенал је у четвртфиналу Лиге Европе

22.33 - ГОООЛ! Џака постиже нови погодак за Арсенал, катастрофална реакција голмана Милана Донаруме. Италијани на прагу елиминације...

22.07 - Настављен меч у Лондону...

21.59 – Завршено је првих 45 минута, резултат је 1:1. Арсенал је био конкретнији у првом полувремену у којем је имао знатно више лопту у ногама. Ипак, након сјајног гола Чалханоглуа, утисак је да је Арсенал до изједначења дошао након судијске грешке.

21.51 – ГОООЛ! Експресни одговор Арсенала. Велбек је сигуран са беле тачке у 39. минуту, шаље Донаруму на једну, а лопту на другу страну и доноси изједначење.

21.50 – Пенал за Арсенал! Велбек је пао на самој ивици казненог простора, а судија је одлучио да је то било довољно за најстрожу казну.

21.49 – ГОООЛ! Милан води са 1:0, стрелац је Чалханоглу у 35. минуту. Мајсторија турског интернационалца који је са двадесетак метара веома јаким и прецизним шутем савладао Оспину. 

21.05 – Почео је меч између Арсенала и Милана. 

22.45 - Познати су и састави тимова за меч у Лодону...

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи