Нојер се враћа на терен у априлу

Један од најбољих голмана на свету Мануел Нојер вратиће се на терен у априлу, изјавио је тренер Бавараца Јуп Хајнкес.

Хајнкес је за немачку телевизију ЗДФ после победе Бајерна против Бешикташа у Истанбулу 3:1 и пласмана у четвртфинале Лиге шампиона открио да је Нојер тренутно на 80 одсто спремности и да ће на гол најкасније током следећег месеца.

То практично значи да ће капитен Бајерна и репрезентације Немачке бити спреман за финиш Лиге шампиона, али и за Мундијал у Русији.

Нојер је три пута ломио кост у стопалу у последњих 12 месеци, одиграо је само три утакмице у августу, а његово одсуство се није много осетило ни у клубу, ни у репрезентацији, пошто су га сјајно мењали Свен Урлих и Марк-Андре Тер Штеген.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво