Пјанић: Многи желе да нас избегну, а ја хоћу Рому

Фудбалер Јувентуса Миралем Пјанић сматра да многи желе да избегну торински тим у четвртфиналу Лиге шампиона и пожелео да на жребу добије италијанског ривала Рому. Пјанић је пет година са великим успехом наступао за Рому пре него што је 2016. прешао у Јувентус за 40 милиона евра.

"Многи хоће да заобиђу Јувентус, посебно када се види шта смо радили последњих година. Рома наредни ривал? Зашто да не? Честитам јој на добрим резултатима, једва чекамо жреб. Желимо да идемо до краја, делује да смо близу, али је идаље пут дуг", рекао је Пјанић за Премијум спорт.

У жребу који се сутра одржава у подне у Ниону поред Јувентуса и Роме биће Реал Мадрид, Барселона, Ливерпул, Манчестер Сити, Бајерн и Севиља.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво