Џеко: Због овога сам одбио Челси

Фудбалер Роме Един Џеко, после гола одлуке Шахтјору за пролаз у четвртфинале Лиге шампиона, изјавио је да је због утакмице попут јучерашње на Олимпику одлучио да зимус одбије уносну понуду Челсија.

Нападач Босне и Херцеговине је у 52. минуту искористио асистенцију Кевина Стротмана и неутралисао пораз из Украјине (2:1), али и након деценије донео Роми пролаз међу осам најбољих тимова на Старом континенту.

"Нисам желео да напустим клуб у јануару због оваквих утакмица. Успели смо да урадимо нешто што нисмо претходних 10 година и поносни смо што ћемо играти против великих клубова у наставку Лиге шампиона", изјавио је Џеко после утакмице против Шахтјора, а преноси Скај Италија.

Фудбалери Роме ће у четвртак на жребу добити једног од ривала у четвртфиналу заједно са Реал Мадридом, Јувентусом, Манчестер Ситијем, Севиљом и Ливерпулом, док се преостала два учесника траже после вечерашњих реванш мечева Бешикташ - Бајерн (0:5) и Барселона - Челси (1:1).

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи