Пријовићева порука Савидису: Велики шефе, уз тебе смо

Фудбалер ПАОК-а Александар Пријовић пружио је подршку власнику клуба Ивану Савидису поруком на Фејсбук профилу да је екипа уз њега.

Српски репрезентативац, најбољи стрелац тима из Солуна, на друштвене мреже поставио је и слику Савидиса и њега, уз речи:

"Велики шефе, сви знамо колико си добра и љубазна особа, као и колико људи тражи твоју помоћ. Ми смо твоји војници на терену, стојимо заједно на истој страни", написао је Пријовић на енглеском језику.

Савидис је проузроковао да се заустави фудбалско првенство у Грчкој јер је на мечу против АЕК-а, револитиран поништеним голом његовом тиму, упао на терен наоружан да се обрачуна са судијом.

За такав потез се извинио јавности и образложио да је то урадио у емотивном стању како би спречио људске жртве јер су многи ушли на терен.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво