Милојевић: Једини лек је добра игра против Мачве

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић каже да је радио на психолошком плану са екипом и да очекује помак у игри и победу против Мачве у четвртфиналу Купа Србије. Сусрет је на програму у среду од 15.30 у Шапцу.

"Играмо у спортском граду, добро знамо шта Мачва значи Шапцу, налазе се тамо где припадају – у елити српског фудбала. Добар тим, дисциплинован, добро вођен од тренера Аничића. Знамо шта су наши циљеви, да одиграмо на најбољи начин и очекујем да нас подршка са трибина носи до доброг резултата", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

После кикса протеклог викенда против Напретка (1:1), Милојевић истиче да је меч против Мачве, први од два ове недеље, прилика за поправни.

"Тешко је такмичење, волели бисмо да сваку утакмицу победимо. У фудбалу и кад не играте добро, а побеђујете, брзо се све заборави, а када не победите, не изгледа како треба. Радимо на психолошком плану, али не мењамо курс. Једини лек је да се одигра добро у следећој утакмици", додао је тренер Звезде.

Признао је да није задовољан што су црвено-бели у дуелима са Вождовцем, Војводином и Напретком примали голове у финишу.

"Нисам срећан и задовољан што примамо голове. То не сме да нам се догађаја. Пробаћемо да исправимо такве детаље и радимо на томе. Ипак, нисмо сами, има и фактор противника. Све екипе су много јаче у односу на први део", закључио је Милојевић.

Неизвесни су наступи Вујадина Савића и Мухамеда Бена због повреда, док Милојевић није желео превише да коментарише здравствено стање капитена Мичела Доналда, речима да верује да ће бити све у реду.

Пре Милојевићеве конференције у Медија центру Звездиног стадиона промовисана је књига новинара Јована Секулића "Планета Звезда" о легендарним фудбалерима Црвене звезде.

Утакмица између Мачве и Црвене звезде игра се у среду од 15.30 у Шапцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво