Ђукић: Од шпанског господина претворио сам се у дрипца

Тренер фудбалера Партизана Мирослав Ђукић, уочи гостовања код Јавора у Ивањици у четвртфиналу Купа Србије, изјавио је да очекује наставак серије добрих резултата на путу ка одбрани трофеја у том такмичењу. Меч у Ивањици игра се у среду од 13.00 часова.

"Веома битна утакмица је испред нас јер желимо да играмо финале Купа. Јавор ће нам сигурно задати много потешкоћа, али желимо да наставимо серију и потврдимо да се налазимо на добром путу. Партизан живи од трофеја и у свим такмичењима идемо на њих", изјавио је Ђукић на конференцији за медије у Спортском центру Телеоптик.

Тренер црно-белих је потврдио да у среду неће моћи да рачуна на дефанзивце повређене Бојана Остојића и Милана Митровића, као и на Зорана Тошића, док је неизвестан Сејдуба Сума.

Према Ђукићевим речима, Јавор је одиграо одличну утакмицу за викенд против Рада, уз напомену да су Партизанови фудбалери вежбали пенале, али ипак је пожелео да се меч реши много раније.

"Јавор је одлично одиграо против Рада, али су поражени због грешака иако су позади чврсти, тешко примају голове и оријентишу се на контранападе", рекао је Ђукић.

Ђукић је похвалио младе снаге Армина Ђерлека и Светозара Марковића, који су одиграли добру утакмицу против Чукаричког, истакавши њихов тимски рад као највећи адут.

Нагласио је и да је цела екипа изашла још јача из кризе слабих резултата, али и да се не каје због изговорених речи претходне недеље.

"Не кајем се због изговорених речи јер живим по правилима поштеног човека који се бори за истину и правду и не дâ на себе. Међутим, да би ме разумели, морао сам од финог шпанског господина да се претворим у обичног српског дрипца", закључио је Ђукић.

Утакмица четвртфинала Купа Србије између Јавора и Партизана игра се у среду од 13 сати на стадиону у Ивањици.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво