Матијашевић разочаран, следи разговор са председником...

Спортски директор ФК Чукаричког Владимир Матијашевић, разочаран поразом од Партизана (2:0), размишља да напусти ту функцију и најавио разговор са председником клуба Драганом Обрадовићем.

"Четири утакмице, које су само на папиру биле лакше, смо добро одиграли. Две победе и два нерешена резултата, није лоше. Међутим, потом је уследила утакмица са Партизаном где смо били катастрофални. Поготово прво полувреме, док је у другом и Партизан вероватно играо онолико колико му је било потребно. Ја сам разоцаран, пре свега у људе. Једноставно, на тој утакмици показујеш неки свој квалитет. Нисмо постојали после примљеног гола", рекао је Матијашевић за клупски сајт.

Како је нагласио, ситуација је таква да екипа мора да се раздрма и да мора приступ да се промени уколико Чукарички жели да изађе у Европу.

"У среду нас очекује утакмица против Напретка и у Крушевцу немамо шта да тражимо уколико на терен изађемо овако као против Партизана. Напредак је и против Звезде показао да је један одличан тим. Тамо сам радио и тачно знам о цему говорим".

Он је додао да замера играчима на партији против Партизана, пре свега због односа, али и лично прихватио одговорност.

"Ипак, ја сам крив зато што су они ту, тако да ни они не могу да буду највећи кривци. Дефинитивно ми се неке ствари не свидају. Надам се да су момци паметни, одржацемо састанак и сматрам да ћемо се тргнути. Већ сада морамо да почнемо да се бавимо прелазним роком. Све ће се више знати у среду и четвртак када власник клуба дође и када седнемо за сто да разговарамо", закључио је Матијашевић.

Фудбалери Чукаричког налазе се на четвртом месту на табели Суперлиге, које води у квалификације за Лигу Европе, са три бода више од суботичког Спартака, пет од Напретка и шест од Војводине.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 11. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара