Председник ПАОК-а са пиштољем улетео на терен и "изборио" победу за свој тим!

Бизарне, али и веома узнемирујуће сцене на дербију грчког шампионата између ПАОК-а и АЕК-а. Дуел који је имао снагу да одлучи о шампиону Грчке, који након јако дуго времена можда неће бити Олимпијакос, прекинут је у 90. минут након признатог, па поништеног, па опет признатог поготка за тим из Солуна. А то чак није ни близу најчуднији детаљ...

Судија Јоргос Коминис прво је признао, а после консултација због наводног офсајда, поништио гол екипи са Тумбе, који је постигао Фернандо Варела. Потом су навијачи, окупљени у групи "Гејт 4", али и они „умеренији", почели да убацују предмете на терен и улазе на игралиште.

Вреди нагласити да меч, због претходне казне ПАОК-у, није требало да буде игран са присуством публике, али је у дану одигравања та одлука анулирана и навијачима је ипак дозвољен долазак.

На терену се нашао и председник ПАОК-а Иван Савидис, иначе један од најбогатијих Грка и, истичу медији у овој земљи, близак пријатељ председника Русије Владимира Путина.

Он је пришао судији и поручио му „да је завршио каријеру". Све ово би било довољно озбиљно, али постало је застрашујуће оног момента када је било јасно да о појасу носи пиштољ!

ПАОК је касније на свом Твитер налогу објавио да је меч званично окончан резултатом 1:0.

Грчка полиција је у понедељак издала налог за провођење господина Савидиса.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво