Јувентус поново води трку, Лацио једва до бода против Каљарија

Екипа Јувентуса савладала је Удинезе (2:0) и попела се на врх табеле италијанске Серије А. Истина, Наполи може да се врати на чело, ако слави против Интера у Милану, тима који је волшебно одолео на стадиону Сан Паоло у првом делу сезоне.

Пауло Дибала је био двоструки стрелац за екипу Масимилијана Алегрија, а од два веома лепа гола ипак је лепши био онај први, из слободног ударца.

Игуаин је промашио пенал у 38. минуту, што је пети промашени једанаестерац за Аргентинца из 17 покушаја. Доменико Берарди је једини фудбалер који је промашио више пенала у Серији А (шест) од сезоне 2013-2014.

Лацио је, после ремија са кијевским Динамом у Лиги Европе, поново одиграо 2:2, овога пута са Каљаријем.

Гости са Сардиније су водили са 2:1 уочи последње шестине меча, али је Чиро Имобиле у „дебелој" надокнади времена донео бод небескоплавима из престонице.

Душан Баста је одиграо читав меч за тим Симонеа Инзагија, док је Сергеј Милинковић-Савић играо у последњих 25 минута.

Кротоне је савладао Сампдорију резултатом 4:1, Аталанта је победила Болоњу у гостима (1:0), док су Сасуоло и СПАЛ ремизирали (1:1).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи