Бразилац Артур у Барселони за 40 милиона евра

Бразилски фудбалер Артур Мело прећи ће у Барселону, потврдио је председник његовог садашњег клуба Гремија Ромилдо Болзан.

Артур има 21 годину, игра на позицији везног и један је од најталентованијих фудбалера у Бразилу.

"На добром смо путу да завршимо трансфер. Још увек папири нису потписани, али је трансфер у завршној фази. Мислим да ће све бити завршено за дан или два. Неке ствари зависе од правних питања, верујем да ће све бити ускоро завршено", рекао је Болзан за бразилску телевизију Фокс.

Барселона је шампиону Јужне Америке за трансфер Артура издвојила 30 милиона евра, плус још 10 милиона кроз бонусе.

Шпански медији преносе да ће Артур остати на позајмици у Гремију и да ће се се преселити на Ноу Камп тек од јануара 2019. године, према договору два клуба. Артур ће се обавезати на петогодишњу сарадњу са каталонским великаном.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи