Неизвесно у Риму, Мораеш спречио преокрет

Фудбалери Лација и Динамо Кијева одиграли су нерешено 2:2 на Олимпијском стадиону у Риму у мечу осмине финала Лиге Европе. У осталим мечевима победе су забележили Олимпик, Лајпциг и Спортинг.

Права резултатска клацкалица одиграла се у Риму, где је дошло до четири промене резултата.

Након првог полувремена у којем нису виђени голови, Кијевљани су први дошли до предности, када је у 52. минуту петом мрежу погодио Циганков.

Уследио је експресни преокрет Лација, који је до предности од 2:1 дошао головима Имобилеа и Андерсона у 54. и 62. минуту. 

До краја меча виђен је сјајан погодак Мораеша који је у 79. минуту меча поставио коначних 2:2. 

У осталим мечевима Олимпик је са 3:1 савладао Билбао, Лајпциг је на свом терену победио Зенит са 2:1, док је Спортинг такође код куће савладао Викторију из Плзена. 

Овако је протекао меч у Риму:

22.51 – Крај меча, Лацио и Динамо из Кијева одиграли су нерешено са 2:2. 

22.41 – ГОООЛ! Изједначење Динама на 2:2. Мораеш мајсторијом доноси гостима изједначење у 78. минуту. Са двадесетак метара је поред двојице дефанзиваца упутио веома јак и прецизан ударац и постигао гол. 

22.24 – ГОООЛ! Преокрет Лација на 2:1, Андерсон је стрелац у 62. минуту. Бразилац се  овога пута нашао у улози стрелца. Слично као што је то урадио Имобиле, побегао је одбрани Динама и успео да прецизним ударцем постигне гол.

22.16 – ГОООЛ! Експресни одговор Лација у 54. минуту. Имобиле је побегао одбрани гостију и на асистенцију Андерсона са ивице казненеог простора постигао ефектан погодак.

22.14 – ГОООЛ! Динамо води са 1:0 од 52. минута. Циганков се одлично сналази у шеснаестерцу противника и петом убацује лопту у мрежу Лација.

22.10 – Настављени су преостали мечеви осмине финала.

21.52 – Завршено је прво полувреме у Риму које је проткло без голова. Резултати осталих мечева Лиге Европе на полувремену: 

Олимпик – Билбао 2:1
Лајпциг – Зенит 0:0
Спортинг – Викторија 1:0 

21.35 – Након пола сата утакмице, Лацио, који има потпуну иницијативу, је имао две шансе за погодак, али су непрецизни били Баста и Андерсон.

21.05 – Почео је меч осмине финала Лиге Европе на Олимпијском стадиону у Риму.

21.00 – Играчи обе екипе изашли су на терен, меч ускоро почиње, али пре тога ће се одати почаст преминулом капитену Фијорентине Давидеу Асторију.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво