Срнић: Трофеји важнији од личних успеха

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић изјавио је да је поносан што је против Војводине одиграо јубиларну 100. утакмицу у клубу где је поникао, али и поручио да су трофеји важнији од личног успеха.

"Тек уколико освајамо трофеје ови лични успеси добиће на значају, у супротном су неважни. Имамо велику бодовну предност, али ни не помишљамо да се опустимо. Желим да поново подигнем шампионски пехар, као и пехар Купа. Мислим да смо најбоља, најквалитетнија екипа у земљи и желимо то да покажемо и до краја задржимо прво место", рекао је Срнић, стрелац 19 голова за црвено-беле, од којих је свакако најважнији онај за победу против Келна и пласман у другу фазу ЛИге Европе.

Срнић је дебитовао за Звезду 6. новембра 2010. године на утакмици против ОФК Београда, када га је тадашњи тренер Александар Кристић у 86. минуту увео у игру уместо Огњена Коромана.

Као и већина "Звездине деце" до статуса стандардног првотимца ишао је "тежим путем" преко Сопота и Чукаричког. Играо је за младу репрезентацију Србије, али, за сада, није добио шансу у сениорској селекцији.

број коментара 0 пошаљи коментар