Барселона у "страху" да неко не плати 700 милиона за Месија

Шпански фудбалски гигант Барселона плаши се да би због тренда астрономских трансфера неки клуб могао да плати 700 милиона евра за откупну клаузулу прве звезде тима Лионела Месија, преноси Скај спорт.

Финансијски директор Каталонаца Панчо Шродер изјавио је да је са Месијевим новим уговором до 2021. године практично договорено да до краја каријере остане у Барселони, али и да постоји зебња да се понови ситуација са Нејмаром када је ПСЖ летос издвојио рекордних 222 милиона евра.

"Поставили смо високу клаузулу која би требало да буде довољна да Меси до краја каријере остане у Барселони. Међутим, исто то смо помислили и за Нејмара, али се другачије испоставило. Тешко је рећи шта ће се десити у будућности, немам кристалну куглу, а свет је постао луд", рекао је Шродер, а преноси Скај Спорт.

Меси је целу каријеру провео у Барселони, још од 2001. године када је као дечак стигао у Ла Масију и касније освојио мноштво трофеја, укључујући осам титула у Примери, четири Лиге шампиона, али и пет Златних лопти за најбољег фудбалера света.

број коментара 0 пошаљи коментар