Реал тријумфовао и у Паризу, без голова у Ливерпулу

Фудбалери Реала пласирали су се у четвртфинале Лиге шампиона, пошто су и у другом мечу савладали екипу Пари Сен-Жермена (2:1). Роналдо и Каземиро стрелци за Реал, Кавани постигао једини гол за "свеце". Ливерпул и Порто у реваншу одиграли без голова, а Енглези иду у четвртфинале, пошто су у првом мечу забележили убедљив тријумф у гостима.

У Шпанији вероватно неће освојити титулу, али су фудбалери Реала на добром путу да одбране титулу шампиона Европе. Чета Зинедина Зидана савладала је екипу ПСЖ-а у Паризу са 2:1 и још једном показала да "краља" никада не треба отписивати.

Реал је деловао озбиљно у Паризу, а победа је дошла као награда за изузетно одговорну тактичку партију на "Парку принчева".

Кристијано Роналдо је и у осмом мечу у елити ове сезоне постигао гол, који је у 51. минуту практично запечатио судбину "светаца".

Када је Марко Верати у 66. минуту зарадио други жути картон, због приговора, било је јасно да ће Парижани тешко успети да елиминишу великог противника.

Ипак, успео је Кавани, уз доста среће, да изједначи резултат, али је Каземиро у 80. минуту поставио коначан резултат, па ће се Мадриђани наћи међу осам клубова који ће се наћи на жребу за чевртфинале такмичења.

У другој утакмици дана, Ливерпул и Порто одиграли су без голова.

"Црвени" су већ у првом дуелу у Португалији обезбедили пласман у четврфинале, победом од 5:0, па су пред својим навијачима на "Енфилду" одрадили посао. 

Овако су протекли реванш мечеви осмине финала Лиге шампиона: 

22.39 – Крај и у Паризу, Реал је савладао ПСЖ са 2:1.

22.37 – Завршен је меч у Ливерпулу, без голова. 

22.24 – ГОООЛ! Каземиро постиже погодак за Реал, који поново води! Мадриђани су овим голом практично обезбедили пласман у четвртфинале такмичења.

22.15 – ГОООЛ! Кавани у 71. минуту доноси изједначење ПСЖ-у! Није све готово у Паризу, иако је пред "свецима" готово па немогућа мисија.

22.10 – ПСЖ од 66. минута остаје са играчем мање на терену, пошто је Марко Верати због приговора добио други жути картон.

21.56 – ГОООЛ! Кристијано Роналдо у 51. минуту доноси предност гостима!

21.49 – Настављени су мечеви.

21.34 – Полувреме и на "Парку принчева" без голова. Најбоље прилике у првом делу пропустили су Карим Бензема на једној и Килијан Мбапе на другој страни. У обе ситуације одлично су реаговали голмани, Ареола и Навас.

21.31 – Полувреме, Ливерпул – Порто 0:0.

21.18 – Садио Мане погађа стативу у 32. минуту утакмице између Ливерпула и Порта.

21.10 – Нема голова на средини првог полувремена. Најбољу прилику у Паризу пропустио је Серхио Рамос, који је шутирао главом после корнера Реала, али је голман Ареола био на правом месту.

20.46 – Почели су дуели у Паризу и Ливерпулу.

20.44 – Пре почетка утакмица минутом ћутања одата је почаст недавно преминулом капитену Фјорентине Давидеу Асторију.

20.30 – Кристијано Роналдо постигао је већ 11 голова у такмичењу, а био је стрелац у свих седам утакмица у Лиги шампиона. Други нападач Реала Карим Бензема у Паризу игра јубиларну стоту утакмицу у елитном фудбалском такмичењу.

20.00 – ПСЖ и Реал играју меч на стадиону "Парк принчева", а главни судија меча је Немац Феликс Брих. Дуел на "Енфилду" у Ливерпулу водиће други Немац Феликс Цвајер.

19.46 – Утакмицу у Паризу ће почети следећи играчи:

ПСЖ: Ареола, Алвеш, Силва, Маркињос, Бершиш, Мота, Верати, Рабио, Мбапе, Ди Марија и Кавани;

Реал: Навас, Карвахал, Рамос, Варан, Марсело, Каземиро, Ковачић, Асенсио, Лукас, Роналдо и Бензема.

19.45 – Познати су састави Ливерпула и Порта:

Ливерпул: Каријус, Гомез, Матип, Ловрен, Морено, Џан, Хендерсон, Милнер, Лалана, Мане и Фирмино; 

Порто: Касиљас, Фереира, Абубакар, Торес, Корона, Варис, Андре, Рејес, Фелипе, Диого и Коста.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво