Нови кикс неубедљиве Барселоне

Фудбалери Барселоне и Лас Палмаса одиграли су нерешено 1:1 у мечу 26. кола Ла Лиге. Барселона је задржала лидерску позицију, али је Атлетико смањио заостатак на пет бодова.

Иако је доминирала поседом, створеним шансама и током меча, Барселона је забележила нови кикс, овога пута на гостовању код Лас Палмаса.

Каталонци су повели феноменалним голом Месија из слободног ударца у 21. минуту.

Неколико прилика за дуплирање предности пропустили су редом Суарез, Меси и Иниеста, и чинило се да је само питање времена када ће Барса материјализовати створено.

Ипак, уместо тога, десило се изједначење Лас Палмаса у 48. минуту меча.

Након гужве у шеснаестерцу гостију, лопта је погодила неколико играча, потом и стативу и сви у Барселони су били зачуђени када је судија, испоставиће се са разлогом (играње руком Вермалена) досудио пенал за домаћина.

Изузетно сигуран са беле тачке био је Каљери, што је уједно био и једини шут Лас Палмаса у оквир гола Барселоне.

Иако је знатно конкретније покушавала да дође до гола у наставку, Барселона је упутила само два шута у оквир гола домаћина и није успела да затресе мрежу и упише победу на мечу.

Након 2 одиграних мечева, Барселона је прва на табели са 66 бодова, пет више од другопласираног Атлетика, а 15 више од трећег Реала.

Лас Палмас је 18. на табели са 20 бодова. 

У осталим мечевима Алавес је победио Леванте са 1:0, док су меч без голова одиграли Бетис и Сосиједад. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво