Здјелар: Велика је предност Звезде, али сам оптимиста

Фудбалер Партизана Саша Здјелар изјавио да је без обзира на велику бодовну разлику у односу на првопласирану Црвену звезду оптимиста да може да се надокнади заостатак. Фудбалери Партизана састају се са Радничким у 25. колу Супер лиге у суботу од 14.30 часова на нишком Чаиру.

Здјелар је прошлог викенда постигао гол у 95. минуту за изјендачење против Земуна (1:1) после којег је разлика између Звезде и Партизана повећана на 11 бодова.

"Не сећам се када сам постигао гол у последњем минуту. Волео бих да је било другачије и да је то био победоносни гол за Партизан, јер добра игра сваког од нас пада у воду ако нисмо победили. Играмо сада на два фронта и сваку утакмицу идемо на победу, корак по корак. Можда је велика предност, али сам оптимиста и идемо до краја. Сваки дан је ново доказивање", истакао је фудбалер црно-белих за клупски сајт.

Светски првак са омладинском репрезентацијом Србије истакао је да ће њему и саиграчима пријати пауза због што боље припреме пред утакмицу против Радничког у Нишу у суботу.

"Пријаће нам да се мало одморимо и припремимо за Раднички. Увек незгодан противник, као и осталом свако ко игра против Партизана. Имамо довољно времена за анализу и тренинге тако да нема срљања и гледања унапред. Идемо дан по дан, утакмицу по утакмицу", рекао је Здјелар.

Утакмица између Партизана и Радничког у 25. колу Супер лиге игра се у суботу од 14.30 часова на нишком Чаиру.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво