Здјелар: Велика је предност Звезде, али сам оптимиста

Фудбалер Партизана Саша Здјелар изјавио да је без обзира на велику бодовну разлику у односу на првопласирану Црвену звезду оптимиста да може да се надокнади заостатак. Фудбалери Партизана састају се са Радничким у 25. колу Супер лиге у суботу од 14.30 часова на нишком Чаиру.

Здјелар је прошлог викенда постигао гол у 95. минуту за изјендачење против Земуна (1:1) после којег је разлика између Звезде и Партизана повећана на 11 бодова.

"Не сећам се када сам постигао гол у последњем минуту. Волео бих да је било другачије и да је то био победоносни гол за Партизан, јер добра игра сваког од нас пада у воду ако нисмо победили. Играмо сада на два фронта и сваку утакмицу идемо на победу, корак по корак. Можда је велика предност, али сам оптимиста и идемо до краја. Сваки дан је ново доказивање", истакао је фудбалер црно-белих за клупски сајт.

Светски првак са омладинском репрезентацијом Србије истакао је да ће њему и саиграчима пријати пауза због што боље припреме пред утакмицу против Радничког у Нишу у суботу.

"Пријаће нам да се мало одморимо и припремимо за Раднички. Увек незгодан противник, као и осталом свако ко игра против Партизана. Имамо довољно времена за анализу и тренинге тако да нема срљања и гледања унапред. Идемо дан по дан, утакмицу по утакмицу", рекао је Здјелар.

Утакмица између Партизана и Радничког у 25. колу Супер лиге игра се у суботу од 14.30 часова на нишком Чаиру.

број коментара 0 пошаљи коментар