Партизан: Не можемо и нећемо седети скрштених руку!

Карусел се поново врти. Црвена звезда је издала саопштење после првог кола пролећног дела првенства (условно пролећног), Партизан је издао саопштење после другог кола. Разлог, наравно - незадовољство суђењем...

Партизан је на свом стадиону одиграо 1:1 са екипом Земуна, а гости су повели голом из једанаестерца. Руководећи људи српског шампиона, аутори овог саопштења, сматрају да је досуђивање пенала била флагрантна, па чак и намерна грешка.

Саопштење преносимо у целости, уз редакцијску обраду:

"Након утакмице између ФК Партизан и ФК Земун, принуђени смо да се обратимо фудбалској јавности.

У протеклом периоду упозоравали смо на третман који ФК Партизан има у домаћим такмичењима. Данас, са жаљењем и огорченошћу морамо да констатујемо да смо били у праву. Наша екипа је на данашњој утакмици оштећена на драстичан начин - досуђивањем непостојећег једанаестерца у корист ФК Земун, при резултату 0:0.

Прегледом видео-снимка, очигледно је, ван сваке сумње, да није постојао ни најмањи физички контакт између играча ФК Партизан и играча ФК Земун. Који је то контакт главни судија меча видео том приликом, остаће тајна за све учеснике ове утакмице, као и целокупну фудбалску јавност у Србији. Тиме је ФК Партизан онемогућен да тријумфује у овој утакмици.

Не можемо, а да се не запитамо, коме је у интересу да мимо правила фудбалске игре, наочиглед спортске јавности, одлучује о шампиону Србије?

ФК Партизан ће се званичним путем обратити надлежним фудбалским органима и уложити жалбу на данашње суђење. Уколико се овакво драстично суђење на штету нашег клуба настави и у наредним утакмицама, унапред упозоравамо да не можемо и нећемо седети скрштених руку".

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара