Партизан: Не можемо и нећемо седети скрштених руку!

Карусел се поново врти. Црвена звезда је издала саопштење после првог кола пролећног дела првенства (условно пролећног), Партизан је издао саопштење после другог кола. Разлог, наравно - незадовољство суђењем...

Партизан је на свом стадиону одиграо 1:1 са екипом Земуна, а гости су повели голом из једанаестерца. Руководећи људи српског шампиона, аутори овог саопштења, сматрају да је досуђивање пенала била флагрантна, па чак и намерна грешка.

Саопштење преносимо у целости, уз редакцијску обраду:

"Након утакмице између ФК Партизан и ФК Земун, принуђени смо да се обратимо фудбалској јавности.

У протеклом периоду упозоравали смо на третман који ФК Партизан има у домаћим такмичењима. Данас, са жаљењем и огорченошћу морамо да констатујемо да смо били у праву. Наша екипа је на данашњој утакмици оштећена на драстичан начин - досуђивањем непостојећег једанаестерца у корист ФК Земун, при резултату 0:0.

Прегледом видео-снимка, очигледно је, ван сваке сумње, да није постојао ни најмањи физички контакт између играча ФК Партизан и играча ФК Земун. Који је то контакт главни судија меча видео том приликом, остаће тајна за све учеснике ове утакмице, као и целокупну фудбалску јавност у Србији. Тиме је ФК Партизан онемогућен да тријумфује у овој утакмици.

Не можемо, а да се не запитамо, коме је у интересу да мимо правила фудбалске игре, наочиглед спортске јавности, одлучује о шампиону Србије?

ФК Партизан ће се званичним путем обратити надлежним фудбалским органима и уложити жалбу на данашње суђење. Уколико се овакво драстично суђење на штету нашег клуба настави и у наредним утакмицама, унапред упозоравамо да не можемо и нећемо седети скрштених руку".

број коментара 7 пошаљи коментар
(недеља, 04. мар 2018, 08:38)
anonymousPrivilegovani [нерегистровани]

Svugde u svetu su gradski rivali privilegovni, negde više negde ma, zavisnost gde se ukrštaju Finansiijski interesi.

Vi ste u pravu Gospodine, jer u Sportu je: koje bolj - taj pobedjuje.

(недеља, 25. феб 2018, 20:36)
anonymous [нерегистровани]

Sudije , sudije

Malo, malo pa se ogrese o Partizan.
Evo, na primer, u Ceskoj sudija nije svirao ni penal za goste, a kamoli da iskljuci dva domaca igraca.

(недеља, 25. феб 2018, 20:08)
Миланче [нерегистровани]

Доста више!

Добро, нека и није био пенал, али играли сте против Земуна који је 11. на табели, а дали сте го тек у 94. минуту. Да сте велики тим победили би их без икаквих проблема и не бисте морали да издајете саопштења. Нисте се жалили прошле недеље кад су вам судијске грешке донеле бодове. Све ово постаје једна велика лакрдија с неизбежним саопштењима с обе стране. И Партизан и Звезда су привилеговани у односу на остале и доста више кукања!

(недеља, 25. феб 2018, 19:44)
Marko [нерегистровани]

Tekst

Alo, mi smo ZVEZDA, titula je nasa, utakmice se igraju 90 MINUTA, A NE 97,proslo kolo u Lucanima, dva crvena kartona, a bio vas sudia, sta je sad, kukate, dosla maca na vrata can... ZVEZDA DO TITULE...

(недеља, 25. феб 2018, 19:18)
bravo partizan [нерегистровани]

ste rece bre

Stigla mecka i pred vasa vrata sta bi sad

(недеља, 25. феб 2018, 19:13)
anonymous [нерегистровани]

Kako vas samo nije sramota?

Pa drugovi partizani, da li vas je Tito učio onoj poznatoj narodnoj poslovici, " kako posijes tako i pozanjes"? Pa ne možete bre vi stalno da dobijate poklon penale a da se isti drugom ne sviraju nikada protiv vas. Ko ste bre? Kome cete se zaliti? Jel onima sto su vam poklonili prosle godine duplu krunu? Ajde bas da vidimo i taj cirkus.

(недеља, 25. феб 2018, 19:09)
xy [нерегистровани]

sta radite bre

Ta dva izvora sramote i kriminala, u srpskom fudbalu, treba zatvoriti na veke vekova te da vise ne sramote celu Srbiju i da se to leglo kriminalaca (ko bajagi biznismena / uprava) rastera ili pohapsi