Распуцани Ливерпул и Брајтон

Фудбалери Ливепрула савладали су екипу Вест Хема са 4:1 на свом стадиону, Брајтон је са истим резултатом био бољи од Свонсија, док су ремије у 23. колу Премијер ли забележиле екипе Борнмута, Њукасла, Барнлија, Саутемптона, Лестера и Стоука.

Ливерпул је, бар на кратко, избио на друго место табеле Премијер лиге убедљивом победом над Вест Хемом од 4:1. 

По гол и асистенцију уписали су Салах и Чан, док су се у стрелце уписали Фирмино и Мане на асистенције Чемберлена и  Робертсона. 

Једини стрелац за госте био је Антонио у 59. минуту меча.

Ливерпул је уписао 16 победу и 57. бод, што је за један више од трећепласираног Јунаједа који има утакмицу мање.

Вест Хем је 13. са 30 бодова.

Брајтон је са 4:1 био бољи од Свонсија, чиме је избио на 11. место и вратио Свонси на 18. место и зону испадања са 27 бодова.

Лестер и Стоук су одиграли нерешено 1:1, стрелци су били Шаћири у 43. и Батленд који је лопту у своју мрежу убацио у 70. минуту меча. 

Лестер је осми на табели са 36 бодова, док је Стоук претпоследњи са 26.

И Барнли и Саутемптон су одиграли 1:1, Барнли је седми на табели са 37, док је Саутемптон 16. са десет бодова мање. 

Борнмут и Њукасл су одиграли 2:2, стрелци за домаћина били су Смит и Гослинг, док је двоструки стрелац за Њукасл био Гејл. "Свраке" су 15. на табели са 29 бодова, док је Борнмут десети са 32.

Хадерсфилд је у гостима савладао Вест Бромич са 2:1, чиме је избио на 14. позицију са 30 бодова, ВБА је последњепласирана екипа Премијер лиге са 20 бодова.

У последњем мечу дана, Вотфорд је на свом терену савладао екипу Евертона са 1:0, голом Троја Динија у 80. минуту утакмице.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво