Милојевић: Не треба правити фаму око мог уговора

Тренер Црвене звезде Владан Милојевић, уочи гостовања суботичком Спартаку у 24. колу Суперлиге, изјавио је да не жели да превише прича у вези са продужетком уговора и да у овом тренутку постоје важније ствари за клуб.

"Није тренутак да се прича о уговору, не бих волео да то поремети екипу. Најмањи сам проблем ја, тако је увек било. Постоје важније ствари, а не да се прави фама око тога. Тимски сам играч и само гледам интересе тима. Све ће бити у интересу Црвене звезде", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону "Рајко Митић".

Милојевић, који има уговор до краја сезоне, додао је да ће о томе разговарати са клубом.

Нагласио је и да сви размишљају само о мечу са Спартаком и да емоције после елиминације од московског ЦСКА у Лиги Европе морају да се ставе у други план.

"Није лако, али сада се треба показати. ЦСКА мора да се заборави, имао сам јуче састанак са играчима и причали смо о томе. Немамо за чиме да жалимо, дали смо све од себе, урадили доста тога и живот мора даље".

Према његовим речима, Звезду чека тежак меч са Спартаком.

„Идемо на једно од тежих гостовања у домаћем првенству. О Спартаку могу да кажем све најлепше, имају одличан играчки кадар, који за мене није био изненађење јер знам да им је тренер Аца Веселиновић, мој пријатељ и одличан стручњак. Заједно смо некада играли у омладинцима Црвене звезде. Знам његову филозофију, где год да је радио правио је одличну екипу и зато сам знао да ће такав случај бити и у Спартаку", истакао је Милојевић.

„Суботичани су били најпријатније изненађење и имали можда и највише играча који су обележили јесењи део првенства. Ипак, неминовност у нашем фудбалу је да одлазе најбољи фудбалери, али и поред тога Спартак је против Напретка пружио одличну партију. Зато нас очекује изузетно тешка утакмица, гостовање у Суботици је увек незгодно, али ми сада морамо да се фокусирамо на нашу лигу", закључио је тренер црвено-белих.

Утакмица Спартак – Црвена звезда игра се у понедељак од 14 сати у Суботици.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво