Гвардиола у невољи због Каталоније, претрес авиона и суспензија

Шпанска полиција је претресла приватни авион тренера Манчестер ситија Пепа Гвардиоле по слетању у Барселону због сумње да се у њему налази бивши каталонски лидер Карлес Пуђдамон.

Шпанска полиција је директно по слетању на аеродром "Ел Прат" проверила да ли се у приватном авиону Пепа Гвардиоле међу путницима налази и бивши каталонски лидер Карлес Пуђдамон.

Пуђдамон је прошле године након гласања о независности Каталоније отпутовао у Белгију па су шпанске власти, на основу судског налога, наредиле да, уколико закорачи на шпанско тло, доскора први човек Каталоније буде ухапшен.

Гвардиола је у Барселону допутовао у недељу, а полиција је, приликом детаљног претреса, могла да констатује да су у авиону само Гвардиола и његова жена и деца.

Како шпански медији преносе, то није први случај да полиција тражи бившег каталонског лидера у авиону шефа стручног штаба Манчестер ситија, који често путује за Барселону.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи