Читај ми!

ЛЕ: Жреб саставио Арсенал и Милан

Дерби осмине финала Лиге Европе свакако ће бити дуел између Арсенала и Милана, одлучио је жреб у Ниону. Лацио се састаје са Динамом из Кијева, ривал Борусије Дортмунд је екипа Салцбурга. ЦСКА из Москве игра против Лиона, а Викторија Плзењ са Спортингом из Лисабона. Лајпциг дочекује Зенит, Атлетико Мадрид Локомотиву из Москве. Олимпик из Марсеља се састаје са Атлетиком из Билбаоа. Прве утакмице су на програму 8. марта, а реванши су 15. марта.

Некада редовни учесници Лиге шампиона, неретко и саме завршнице, укрстиће копља већ у осмини финала Лиге Европе. Претенденти на трофеј, Арсенал и Милан, први меч ће играти у Италији.

Атлетико Мадрид, још један од претендената на титулу у овом такмичењу, играће против Локомотиве из Москве, а први дуел је у Мадриду.

Лацио, после двомеча са Румунима, састаје се са Динамом из Кијева. Први меч ће се играти на Олимпијском стадиону у Риму.

Лајпциг је елиминисао Наполи, а следећи ривал му је Зенит. Први меч игра се у Немачкој, док је реваш у Санкт Петербургу.

ЦСКА из Москве ће после дуела са Црвеном звездом играти против Лиона, који жели да се домогне саме завршнице јер се финале игра на њиховом стадиону.

Викторија из Плзења, након двомеча са Партизаном, у првом мечу осмине финала гостује код Спортинга из Лисабона.

Борусија из Дортмунда играче против Салцбурга, а први меч се игра у Немачкој. Олимпик из Марсеља игра против Атлетик Билбаоа, а први меч је на "Веледрому".

Прве утакмице су на програму 8. марта, а реванши су 15. марта.

Парови осмине финала:

Лацио – Динамо Кијев
Лајпциг – Зенит
Атлетико Мадрид – Локомотива Москва
ЦСКА Москва – Лион
Олимпик Марсељ – Атлетик Билбао
Спортинг – Викторија Плзењ
Борусија Дортмунд – Салцбург
Милан – Арсенал

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 09. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара