Лалатовић: Желимо четврто место и излазак у Европу

Тренер Чукаричког Ненад Лалатовић, пред гостовање Раднику у 24. колу Суперлиге, сматра да ће Црвена звезда, Партизан и нишки Раднички заузети прва три места, а да ће се његова екипа у великој конкуренцији борити за излазак у Европу.

"Никад жешћа конкуренција није била за излазак у Европу. Раднички Ниш, Војводина, Напредак, Вождовац, Спартак, ми... А само један од нас иде даље, не рачунајући Раднички. Као што сам раније рекао, Звезда, Партизан и Раднички су сигурни и тражи се четврти путник. Ја то знам, сви то знају", рекао је Лалатовић за клупски сајт.

Лалатовић је из тог разлога позвао своје фудбалере да ниједан меч не смеју олако да схвате.

"Морамо да дамо све од себе уколико желимо да завршимо сезону испред једног Крушевца и Новог Сада. То су све градови које би многи волели да виде у Европи пре Чукаричког. Европу би требало да играју клубови који би могли на прави начин да презентују Србију, тимови који имају квалитет, а не да се гледа по градовима или можда политички".

Гостовање у Сурдулици описао је као једно од најтежих у лиги, посебно што је означио Радник као тим који не лежи Чукаричком.

"Радник је познат као добар домаћин, а има и квалитетну екипу. Победили су нас на последња два меча резултатом 2:1 и то оба пута на нашем терену. Били смо бољи, али нисмо имали ни спортске среће. Променићемо наш начин игре у Сурдулици да бисмо дошли до повољног резултата. Лично, не волим фудбал који игра Радник, али им доноси бодове. И ја сам искуснији, нећу сигурно срљати и ићи 'главом кроз зид'. Нама је битно да се вратимо непоражени. Радник игра код куће, па нека онда они нас нападну", објаснио је Лалатовић.

Он је додао да Чукарички може много да постигне када је суђење 50:50 и да се у Суперлиги ниједног тима не плаши у том случају.

Утакмица 24. кола Суперлиге између Радника и Чукаричког игра се сутра од 15 сати.

 

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво