Црвена звезда и "Гаспром њефт" заједно до 2020.

Фудбалски клуб Црвена звезда и руска нафтна компанија "Гаспром њефт" продужили су уговор до 2020. године.

Након свечаног отварања куполе Храма Светог Саве, на којој је израду мозаика такође финансирао руски гигант, одржан је састанак руководства "Гаспром њефт"-а и Звезде на коме озваничен наставак сарадње и онога што је најавио генерални директор руске компаније Александар Ђуков прошлог октобра приликом посете црвено-белима.

Уговор су потписали председник ФК Црвена звезда Светозар Мијаиловић и Ђуков, уз присуство генералног директора Нафтне индустрије Србије Кирила Тјурдењева, генералног директора Звезде Звездана Терзића и министра енергетике у Влади Републике Србије Александра Антића.

"Ми подржавамо клуб већ много година, а такоде активно доприносимо васпитању младих талената за српски фудбал. Црвена звезда даје одличне спортске резултате, како у националном првенству, тако и на европској сцени. Склапање новог споразума је сасвим логичан наставак наше сарадње са Црвеном звездом", рекао је Ђуков, а преноси званичан сајт српског вицешампиона.

Председник Црвене звезде Светозар Мијаиловић захвалио се компанији "Гаспром њефт", генералном спонзору клуба, на новом указаном поверењу.

"Иза нас је осам година успешног рада, а сада смо обезбедили и пуних 10 година сарадње. Компанија "Гаспром њефт" је била заједно са клубом у за њега најтежа времена и сада је са нама, када се у пуном сјају враћамо на европску арену. Верујем да ће наша сарадња, као и раније, јачати из године у годину и наставћемо заједно да радимо на реализацији многобројних пројеката на обострану корист. Ово је одлична вест не само за нашу вишемилионску армију навијача, већ и за српски спорт у целини", изјавио је Мијаиловић.

број коментара 0 пошаљи коментар