Џајина порука звездашима: Будите поносни!

Легендарни играч и функционер, а сада почасни председник Црвене звезде Драган Џајић рекао је да звездаши могу да буду поносни на све што је фудбалски клуб урадио претходних месеци у Лиги Европе, упркос елиминацији од ЦСКА из Москве.

"Оно што је до сада показала екипа заиста је за свако поштовање. Звезда иде добрим путем, ово је само показатељ да ће у будућности играти још боље и квалитетније. Надам се да ће се навијачи који долазе на стадион уверити у то, а сигуран сам да су у досадашњем делу сезоне видели да је екипа на правом путу да поново постане оно што је некад била", рекао је Џајић за клупски сајт.

Према његовим речима, за још веће успехе у европским оквирима потребно је стрпљење.

"Пласман у другу фазу Лиге Европе је нешто чиме се сви звездаши већ поносе. Сада настављамо борбу у првенству како бисмо освојили шампионску титулу и како бисмо се овог лета борили и за успех у квалификацијама за Лигу шампиона", поручио је Џајић.

Црвена звезда је елиминисана из Лиге Европе у 1/16 финала од екипе ЦСКА из Москве после две утакмице укупним резултатом 1:0 (0:0 и 1:0).

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи