Читај ми!

Вулићевић: Инјекције, таблете? Нисам једини са боловима

Капитен фудбалера Партизана Мирослав Вулићевић изјавио је да још увек не зна да ли ће заиграти против Викторије у Плзењу јер је повреда зглоба озбиљнија него што је у први мах изгледало, али да ће уз помоћ лекарске екипе исцрпети све могућности како би био спреман. Меч је на програму у четвртак од 19 часова, директан пренос је на нашем Првом програму.

Вулићевић се повредио минулог викенда на гостовању у Лучанима током другог полувремена утакмице, али је због већ искоришћене три измене и неповољног резултата по црно-беле ипак одлучио да остане до краја на терену.

"Није изгледало озбиљно у први мах, али имам јачу дисторзију зглоба. Морам да похвалим лекарски тим Партизана који чини све да ме оспособи за сутра. Има још 24 часа до утакмице, видећу како ће проћи тренинг у Плзењу, па ћемо заједно са стручним штабом донети најбољу одлуку за тим, јер овакве утакмица морају да изнесу само 100 посто спремни играчи", изјавио је Вулићевић пред полазак у Плзењ за Партизан ТВ.

Он је истакао да неће бити једини фудбалер који ће са боловима истрчати на терен уколико лекарски тим процени да ипак може да заигра у Плзењу.

"Користимо инјекције, таблете и све опције како бих могао да заиграм. Доста фудбалера игра под боловима. Ја ћу стиснути зубе па шта буде", поручио је искусни десни бек..

Реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе између Викторије и Партизана игра се u четвртак од 19 сати у Плзењу. У првом мечу у Хумској било је 1:1. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво