Звезда напада ЦСКА и руску зиму

Фудбалери Црвене звезде од 18.00 часова у Москви играју реванш меч шеснаестине финала Лиге Европе против ЦСКА, са жељом да направе подвиг у тешким условима због јаке руске зиме. Директан пренос је на нашем Првом програму.

Процене су да ће са почетком меча у 20 сати по руском, а 18 сати по средњоевропском времену, температура у Москви да буде 13 степени у минусу, али упркос томе, као и чињеници да ЦСКА има искуснији и скупљи тим, црвено-бели верују у пролаз после ремија без голова у Београду.

Из Звезде сви истичу да хладноћа никоме не представља проблем, иако су "армејци" више навикнути на такво време.

"Какви су (услови) за њих, такви су и за нас. Једноставно, морамо да се прилагодимо и то ћемо урадити. Зато је фудбал и занимљив... Надам се да терен неће бити проблем", рекао је тренер Владан Милојевић у најави меча, уз речи да ни у Москви неће калкулисати, већ ће офанзивном поставком јурити гол и победу.

Истог мишљења су и штопер Вујадин Савић и голман Милан Борјан.

"И у Србији је хладно, то неће бити проблем. Како нама, тако и њима. Нема пуно да се прича, морамо да се адаптирамо на такве услове. Треба нам гол, али да не срљамо. Потписао бих резултат 1:1", самоуверен је Савић, који ће имати тежак задатак да заустави опасне и брзе нападаче ЦСКА Мусу и Витиња.

Црвено-бели нису примили гол на последње четири утакмице у Лиги Европе, а укупно чак девет ове сезоне и зато је најуспешнија одбрана у том такмичењу, па би их наставак успешног низа приближио осмини финала, али ће морати да траже и гол и то без повређеног Ричмонда Боаћија.

Меч се игра на модерном стадиону "ВЕБ арена" од 18.00 часова. Директан пренос је на Првом програму РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
4° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво