Читај ми!

Срнић: Пробаћу као у Краснодару…

Фудбалер Црвене звезде Славољуб Срнић са пуно оптимизма чека реванш против ЦСКА у Москви и поручује да би волео да буде човек одлуке и одведе екипу у осмину финала Лиге Европе. Утакмица између ЦСКА и Црвене звезде игра се у среду од 18 сати, уз директан пренос на Првом програму РТС-а.

"Нисмо примили гол, то је велика ствар. Сви знамо шта значи гол у гостима... Ко би могао да реши меч? Било ко, хајде да то будем ја. Пробаћу да шутнем као против Краснодара (гол из даљине прим. аут)", рекао је Срнић српским новинарима који ће извештавати из Москве.

Срнић сматра да београдских 0:0 дају велике шансе Звезди за пролаз.

"У Москви очекујемо сличан меч као у Београду. Биће тешко, даћемо све од себе да прођемо. Одлучиће већа жеља и борба, то нам никад не недостаје. Пођеднаке су шансе, а улогу фаворита препустио бих њима", рекао је Срнић.

Према његовим речима руска зима неће представљати проблем.

"И код нас су такви услови. Како нама, тако и њима. Спремамо се као и за сваку другу утакмицу", навео је крилни фудбалер и додао да пријају похвале од Витиња после речи да су бочни играчи Звезде опасни и брзи.

Црвено-бели су после двоипочасовног лета из Београдабдопутовали у Москву, где су их дочекали снег и температура од шест степени у минусу.

Утакмица између ЦСКА и Црвене звезде игра се у среду од 18 сати по средњеевропском времену. Директан пренос је на Првом програму РТС-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво