Читај ми!

Тавамба: Не размишљамо о пеналима, али смо спремни на њих

Фудбалер Партизана Леандре Тавамба изјавио је да су се црно-бели упознали са квалитетима Викторије из Плзења у првој утакмице шеснаестине финала Лиге Европе (1:1) и да ће све учинити да обезбеде пролаз у наредну рунду. Реванш меч између Партизана и Викторије игра се у четвртак у Плзењу од 19 сати.

"После прве утакмице одигране у Београду добили смо јасну слику какав нас противник очекује у Чешкој и учинићемо све да будемо спремни. Мислим да ће утакмица бити врло отворена, јер противник попут њих игра нападачки, као и Партизан", изјавио је камерунски нападач за клупски сајт.

Стрелац јединог гола за Партизан против чешког клуба у првој утакмици истакао је да он и саиграчи не размишљају о пеналима, али да су спремни на њих.

"О пеналима не размишљамо, али ако дође до тога спремни смо. Имамо одличног голмана и шутере. Партизан има јак тим и ми ћемо учинити све да прођемо даље", поручио је он.

Реванш меч између Партизана и Викторије игра се у четвртак у Плзењу од 19 сати.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи