Нова епизода дуела Челсија и Барсе, Бајерн чека Бешикташ

Мечевима у Лондону Челси – Барселона и у Минхену између Бајерна и Бешикташа, данас почиње друга недеља осмине финала Лиге шампиона.

У центру пажње је сусрет на лондонском Стамфорд бриџу добро познатих ривала, међусобно играју чак 11. меч у последњих 13 година, међу којима је било пуно контроверзи и драматичних завршница.

Свима је и даље у сећању полуфинале из 2009. године када је норвешки судија Том Хенинг Овребо, баш у Лондону, директно оштетио Челси и помогао Барселони да прође даље и створио ривалске релације два тима, али и победе у продужецима, зауставном времену...

Што се тиче нокаут фазе, Барселона је у судару имала више успеха – 3:2, с тим да је Челси славио победу у последњем двомечу 2012. године и касније постао првак Европе.

Ситуација сада је таква да се веће шансе за пролаз дају клубу са Ноу кампа, посебно што је у Примери близу титуле, па велики фокус може да усмери на "ушати трофеј", за разлику од Челсија, који се мучи у енглеској Премијер лиги.

Мање неизвесности се очекује у Минхену, где Бајерн дочекује Бешикташ као велики фаворит, иако је немачки гигант са другог места ушао у осмину финала.

Бешикташ је већ направио историјски резултат што је као први тим из Турске у нокаут фазу отишао као победник групе и све преко тога би била премија.

Утакмице се играју у стандардном термину од 20.45.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи