Читај ми!

Матић: ВАР добра ствар, али одлуке судија да буду брже

Фудбалер Манчестер Јунајтеда Немања Матић сматра да је увођење ВАР технологије добра ствар, али да коначна одлука судија мора да буде бржа. Матићеве речи долазе након што је Хуану Мати после ВАР-а поништен гол против Хадерсфилда у осмини финала ФА Купа (2:0) због офсајда, исто као њему у финишу меча.

"Видели смо гол и нисам сигуран да је био офсајд (код Матиног гола прим. аут), судија је донео одлуку... Срећни смо што смо после дали још један гол и победили. Свиђа ми се ВАР, али ми је чудно што се одлука чека два минута, некад је добро, а некад није", рекао је Матић, а преноси Скај Спорт.

Српски репрезентативац истиче да нова технологија доноси бољитак фудбалу, али изнео једну замерку.

"Све би морало да буде брже, предуго се чека одлука. Два минута су дуг период на терену, али генерално, ВАР је добар за фудбал. Нормално је да судије праве грешке на утакмицама, а одлуке би морале да се доносе за 30 секунди", закључио је Матић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи