Звезда: Слажемо се са Вучелићем - у Србији се намешта!

Црвена звезда је експресно реаговала после победе Партизана у Лучанима (2:1).

Партизан је савладао Младост, после преокрета, са два играча више на терену.

"После данашњег меча у Лучанима, Црвена звезда жели да поручи јавности да јој не преостаје ништа друго осим да се у потпуности сложи са недавном изјавом председника нашег највећег ривала Милорада Вучелића да се у Србији намешта. Вучелић је у праву и када каже да се унапред зна резултат 50 одсто мечева у лиги, па тако у кладионицама није могло уживо да се клади на мецц у Лучанима, чак ни када је домаћин повео", поручују из Црвене звезде.

"Зато позивамо председника ФСС Славишу Кокезу да се огласи, а не да се крије иза својих послушника. Он, као најодговорнији човек српског фудбала, мора да одреагује на оно што Вучелић прича и ради и мора да реагује после меча у Лучанима", истичу из Црвене звезде.

 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 19. март 2024.
2° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво