Мурињо: Погба игра испод нивоа, али нисмо у сукобу

Менаџер Манчестер Јунаједа Жозе Мурињо демантовао је приче о сукобу са Полом Погбом и навео да има добру комуникацију са најскупљим фудбалером у историји клуба.

Португалац је признао да је Погба игра испод очекивања у последње време и да цео тим трпи због тога, али да то није довело до сукоба између њих двојице.

"Пол је свестан да не игра на очекиваном нивоу у последње време, али не желим да откривам детаље разговора са својим играчима. Велика је лаж да имамо лош однос, не комуницирамо и имамо различито мишљење о позицији у тиму на којој би од требало да игра. На мени и њему је да пронађемо најбоље решење", изјавио је Мурињо на конференцији за новинаре пред утакмицу против Хадерсфилда у осмини финала ФА купу.

Мурињо је најавио да ће репрезентативац Француске бити у конкуренцији за утакмицу која се игра у суботу од 18.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
22° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се