Милојевић: Као да почиње првенство и немамо предност

Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић, пред дуел са Јавором на старту пролећног дела Суперлиге, каже да размишља као да све креће од нуле и да његова екипа нема предност од девет бодова у односу на Партизан на врху табеле.

"Волели бисмо да наставимо где смо стали у првом делу првенства. Добро смо се припремили, Јавор је добра, дисциплинована екипа, појачали су се и неће бити лако. Ипак, ми се фокусирамо на нас и очекујем велику подршку публике", рекао је Милојевић на конференцији за медије на стадиону Рајко Митић.

Због суспензије у тиму неће бити Мичела Доналда, док су остали играчи спремни.

"Биће промена, самим тим и што Доналд не игра. Знаћемо данас нешто више после тренинга. Имам недоумице, а посебно ме радује што сви желе и мотивисани су да се изборе за стартну поставу".

Милојевић наглашава да ће урадити све да црвено-бели избегну епилог из прошле сезоне када су испустили девет бодова предности.

"Првенство почиње као да имамо нула бодова, нова утакмица, али имамо циљ. Не водим се статистиком, не знам колико смо голова дали и примили. За нас сутра почиње првенство и трудићемо се да дамо све од себе. Прошле сезоне је било непријатно, али се не бих освртао на то".

Према његовим речима нико у тиму не размишља о реваншу против ЦСКА у Лиги Европе, већ је сав фокус искључиво на Јавору.

"О ЦСКА не сме да се размишља, још је далеко. Постоје неки утисци, али све мисли су за сутрашњи меч. Јавор је клуб који ми је у срцу, први у сениорској каријери. Знам им филозофију, форсирање младих играча и клуб одлично функционише".

Милојевић се осврнуо и на нову казну која се очекује од Европске фудбалске уније (УЕФА) за мечеве против Келна и московског ЦСКА, због пиротехнике и блокираних степеница.

"Лично, ни против Келна и БАТЕ-а нисам видео проблеме, чак сам питао људе из клуба о чему се ради. Нисам довољно упознат, али мислим да је фантастична амосфера. Знам да смо сви стрепели. Стварно не разумем неке одлуке, навијачи су феноменални против Келна и ЦСКА, али сигурно је да постоје одређени аршини. Некад други нешто направе, па се чини да су наши навијачи криви. Ако неко треба да буде кажњен онда би морали гости, тако је против Келна било", закључио је он.

Утакмица 23. кола Суперлиге Црвена звезда - Јавор игра се у суботу од 14.30 на стадиону Рајко Митић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара