Стојковић: Офсајд читав метар; Митровић: Престрого искључење

Фудбалер Партизана Милан Митровић и голман Владимир Стојковић истакли су да су судије грешиле и допринеле да Викторија из Плзења остане непоражена у Београду (1:1) у првој утакмици шеснаестине финала Лиге Европе.

Партизан је повео голом Леандреа Тавамбе у 58. минуту, а гости су до ремија стигли у 84. минуту преко Радима Режника, после асистенције Михала Крменчика који је, делује, био у недозвољеној позицији.

"Доминирали смо све док нисмо остали са играчем мање због другог жутог картона Митровића. Примили смо гол из јединог шута на наш гол и то пошто је претходно офсајд био цео метар. Дешава се да судија погреши", рекао је Стојковић.

Први чувар мреже репрезентације Србије верује да црно-бели у реванссу у Чешкој могу да прођу даље.

"Храбри ме игра, ако поновимо исту партију у Плзењу можемо да победимо. Показаћемо како се гине за Партизан", поручио је он.

Штопер Милан Митровић сматра да је престрого искључен и жали што неће играти у реваншу.

"Оба картона била су престрога, стартовао сам два пута лагано. Дали су и гол из офсајда... Били смо добри, пропустили многе прилике, али опет имамо шансе да прођемо. Идемо у Чешку по победу", закључио је Митровић.

Реванш меч између Викторије и Партизана игра се 22. фебруара у Плзењу.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво