Ђукић и Тошић: Имали смо шансе, све је отворено

Тренер Партизана и фудбалер црно-белих Мирослав Ђукић и Зоран Тошић сложни су у изјави да је Партизан био боља екипа од Викторије и да упркос ремију од 1:1, има подједнаке шансе за пролаз.

"Екипа се без размишљања психолошки повукла назад, противник је ишао на изједначење, имали смо наше шансе које нисмо искористили. Не могу ништа да замерим својим играчима, мислим да су одиграли одличан меч против одличне екипе и све је остало отворено за Плзењ да се тамо решава", први су утисци тренера Ђукића после меча.

Он сматра да је Партизан одгирао онако какав је био договор из свлачионице, као и да ће нападачки менталитет владати и у Чешкој.

"Били смо агресивни, нисмо дозволили да нам добра екипа каква је Викторија ствара шансе, тамо ћемо исто играти нападачки и ићи на победу", додао је Ђукић.

Зоран Тошић изјавио је да је упркос бољој игри Партизана, противник показао квалитет и искуство.

"Сигурно да остаје жал када не победиш на свом терену, ово је Европа, ово су озбиљне утакмице и противници, резулатат је реалан, можда смо ипак били мало бољи, али нисмо успели да сачувамо мрежу", рекао је Тошић.

Он је додао да Партизан није хтео да се повуче, већ да их је Викторија на то натерала.

"Било је евидентно да ће после гола кренути агресивније, имали смо у плану да се не повлачимо, али нас је противник на то натерао. Већ неколико мечева након вођства не довршавамо меч већ примамо гол, то нам се понавља из утакмице у утакмицу, а оваква такмичења то не праштају", изјавио је фудбалер Партизана.

Он је додао да ће реванш бити потпуно отворен и да верује у пролаз Партизана.

"Отворен је реванш, Викторија је озбиљан противник, шампион своје државе и у Чешкој побеђује све пред собом, одиграли смо егал са њима и не видим зашто тако не би било у реваншу", изјавио је Тошић.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 25. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи