Реми Партизана и Викторије у Хумској

Фудбалери Партизана и Викторије одиграли су нерешено 1:1 у првом мечу шеснаестине финала Лиге Европе. Вођство Партизану донео је Леандре Тавамба у 57. минуту, а реми Викторији Радим Резник у 81. минуту. Партизан је завршио меч са десеторицом играча, пошто је Милан Митровић добио два жута картона.

Партизан је од почетка био бољи ривал. Нападао је константно, направио неколико добрих прилика, али није било озбиљних прилика, па није било голова у првом полувремену.

Црно-бели су нападали све озбиљније у наставку, а једна акција је коначно уродила плодом, у 57. минуту. Капитен Вулићевић је центрирао са бока, лопта је закачила Лимберског, завршила на челу Леандреа Тавамбе, а Камерунац је спровео у мрежу гостију.

Викторија је заиграла боље, офанзивније, покушавајући да дође до једног гола, који би им повећао шансе пред реванш у Чешкој. То су и постигли.

Дуга лопта на Крменчика (који је највероватније био у офсајду), он је вратио лопту главом пред гол, а тамо је натрчао Резник и савладао Стојковића.

Партизан је меч завршио са десеторицом на терену, пошто је други жути картон добио Митровић.

Овако је протекао меч:

22.55 - Крај утакмице, резултат је 1:1.

22.47 - Партизан до краја меча са играчем мање - други жути картон добио је Митровић.

22.44 - ГОЛ! Викторија је дошла до изједначења из сумњиве ситуације. Дугачка лопта на Крменчика (који је можда био у офсајду), он главом вратио пред гол, а Резник натрчао и савладао Стојковића. 

22.40 - Добар ударац Пантића, који је шутирао искоса, али је био, ипак, непрецизан.

22.35 - Прети Викторија, Лимберски је снажно шутирао, његов ударац је изблокиран, лопта је завршила близу гола Владимира Стојковића.

22.26 - Добра прилика за Зорана Тошића. Одличан дриблинг, потом јак и прецизан ударац, али Хрушка брани. Корнер за Партизан.

22.20 - ГОООЛ! Тавамба! Вулићевић је центрирао, Лимберски закачио лопту, а Тавамба са два метра од гола затресао мрежу.

22.16 - Јанковић је пао у казненом простору Викторије, али је арбитар проценио да је играо руком. И јесте, играо је руком, али после контакта са дефанзивцем гостију, што је можда могло да буде једанаестерац за Партизан.

22.14 - Први жути картон за црно-беле, за Митровића.

22.07 - Почело је друго полувреме.

21.50 - Полувреме. Нема голова у Хумској. Прилично неинтересантан меч, иако се стиче утисак да је Партизан бољи ривал и да је у неколико наврата могао до предности.

21.39 - Феноменална прилика за Суму, Тошић га је сјајно проиграо, али је Сума шутирао у ноге голмана Викторије. После корнера, Тавамба је покушао главом, тик изнад пречке.

21.36 - Најозбиљнији напад црно-белих, Тљавамба је започео напад, додао до Пантића, а он несебично ка Суми, али лопта није стигла на одредиште, па није било ударца ка голу. Свакако, добар напад Партизана.

21.34 - Шанса за Партизан, али је Данило Пантић лоше шутирао левом ногом, без опасности по гол гостију.

21.23 - Затресла се мрежа у Хумској, али је Крменчик био у офсајду.

21.12 - Шутирао је Сејдуба Сума, али из прве на одбијену лопту, па је његов ударац био непрецизан.

21.05 - Почео је меч. Партизан има први напад.

21.00 - Играчи су на терену, за неколико минута почиње утакмица.

20.45 - Ево како је било на улицама Београда пре меча.

20.30 - Атмосфера око стадиона...

20.00 - Познати су састави тимова.

Партизан: Стојковић, Вулићевић, Немања Р. Милетић, Митровић, Урошевић, Јевтовић, Пантић, Тошић, Сума, Јанковић, Тавамба.
Викторија: Хрушка, Резник, Хејда, Хубник, Лимберски, Хрошовски, Хорава, Петржела, Колар, Копиц, Крменчик.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво