Читај ми!

Скок на Фифа листи, Србија 34. на свету

Фудбалска репрезентација Србије направила је скок од три места на најновијој Фифа листа и сада је 34. на свету. Србија има 784 бода, чак 18 више у односу на прошли месец иако није играла.

Репрезентација Србије налази се тренутно одмах испред Украјине, Аустралије и Румуније, а иза Ирана, Шкотске и Републике Ирске, селекције испред које је завршила у квалификацијама за Светско првенство.

Када је реч о ривалима "орлова" на Мундијалу у Русији, Бразил је остао други, као и Швајцарска осма, док је Костарика напредовала за две позиције на 25.

Није било промена у самом врху, Немачка је и даље прва, док су уз Бразил и Швајцарску међу 10 најбољих редом Португалија, Аргентина, Белгија, Шпанија, Пољска, Француска и Чиле.

Наредна Фифа листа биће објављена 15. марта.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи