Нове мере безбедности на стадиону Партизана

Фудбалски клуб Партизан увео је нове мере безбедности на стадиону у Хумској, пред утакмицу против Плзења у шеснаестини финала Лиге Европе. Истовремено, црно-бели позивају навијаче да на стадион дођу два сата пре почетка утакмице (четвртак, 21.05, РТС 1).

Безбедносна врата са сензорском контролом, такозвани "чешаљ", постављена су на свим улазима Партизановог стадиона, уочи сутрашње утакмице са чешком Викторијом.

Реч је о најсавременијој аустријској опреми за контролу уласка по стандардима Уефе вредној пола милиона евра.

Сваки улазак кроз ова врата прати оператер у контролној соби видео-надзора. Око стотину сигурносних камера високе резолуције које су постављене око стадиона и на трибинама снимају атмосферу уочи и за време фудбалског меча.

На међународним утакмицама за пролазак кроз сензорска врата предвиђена су три контролна прегледа, а за домаћа такмичења један до два.

Редарска служба ће посебно бринути о томе да степенице између трибина увек буду слободне јер је реч о евакуационим пролазима у случају нужде.

Инспектори Уефе, после инспекцијског надзора, објавили су извештај у коме се наводи да је управа Партизана испунила све услове за полуфиналне утакмице Лиге шампиона и Лиге Европе.

Из клуба апелују на навијаче да на стадион дођу два сата пре почетка утакмице.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво