Тошић најбољи дефанзивац турске лиге

Српски репрезентативац из Бешикташа Душко Тошић проглашен је за најбољег дефанзивца турског шампионата за 2017. години у избору фудбалског савеза те земље.

Тошић је добио признање у години у којој је дао велики допринос Бешикташу у одбрани титуле првака Турске, као и у историјском пласману у осмину финала Лиге шампиона са првог места групне фазе, што раније није успело ниједном турском тиму.

За најбољег тренера проглашен је Сенол Гунеш из Бешикташа, а и преостале две награде отишле су шампиону Турске – голману Фабрицију Рамирезу и новом нападачу Вагнеру Лаву.

Тошићеве игре нису прошле неопажено у Европи, у јануару су га хтели Тотенхем, Стоук и Трабзон, али је одлучио да остане у Бешикташу чији је члан две и по сезоне.

Претходно је играо за Генчлебирлиги, Бетис, Црвену звезду, КПР, Портсмут, Вердер, Сошо и ОФК Београд, док за репрезентацију Србије има 21 наступ и један гол.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво