Читај ми!

Ђукић: На Викторију без страха и са жељом да доминирамо

Тренер Партизана Мирослав Ђукић, уочи утакмице против Викторије из Плзења у Лиги Европе, изјавио је да су његови фудбалери свесни важности утакмице и квалитета противника, али да ће покушати да наметну свој нападачки стил и дођу до победе. Утакмица Партизана и Викторије Плзењ игра се у четвртак од 21.05 у Београду, уз директан пренос на нашем Првом програму и путем лајв стриминга на сајту РТС-а.

"Свесни смо важности сутрашње утакмице, озбиљног противника, али улазимо без страха без обзира на то што неће бити лако. Акценат стављам на своју екипу. Покушаћемо да наметнемо стил игре и да доминирамо, али морамо водити рачуна да нас не угрозе из контранапада", рекао је Ђукић на конференцији за медије на стадиону Партизана.

Ђукић је потврдио да неће моћи да рачуна на новајлију Сашу Здјелара због повреде, док ће највероватније имати на располагању нападача Огњена Ожеговића.

Тренер црно-белих је истакао да Викторија игра у високом интензитету и да је у таквом мечу веома важно не примити гол.

"Свеједно нам је да ли играмо код куће или на страни, али битно је не примити гол. Видели смо да Чеси играју интензивно, у високом и нападачком ритму. Имају само једну нерешену и све победе. Сматрам да ће бити један чврст меч", рекао је Ђукић.

Скренуо је пажњу на последњи меч црно-белих на домаћем терену и нереде на трибинама уз наду да се то сутра неће догодити.

"Надам се да се дешавања са дербија неће поновити. Свака разједињеност нас води у пропаст. Битно је да будемо уједињени у мечевима против озбиљне екипе као што је Викторија. Свесни смо тежине противника, припремљени смо, имамо одличну екипу и здраву атмосферу", нагласио је Ђукић.

Одбрамбени фудбалер Партизана Милан Митровић дуеле против Викторије означио је као најважније у каријери.

"Одиграо сам доста утакмица, али ниједна није значајна као ова, надам се да ће се завршити позитивним исходом. Свесни смо важности утакмице. Биће сутра тешко, утакмица ће бити на шансу-две", казао је штопер.

Прва утакмица шеснаестине финала Лиге Европе између Партизана и Викторије Плзењ игра се сутра са почетком у 21.05 у Београду.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво